Bilall Kasami,Kastriot Rexhepi dhe Abdush Demiri, realizuan takim me ambasadorin e Gjermanisë në Shkup
Maqedoni, Slider

Bilall Kasami,Kastriot Rexhepi dhe Abdush Demiri, realizuan takim me ambasadorin e Gjermanisë në Shkup

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, i shoqëruar nga dy nënkryetarët e partisë, Kastriot Rexhepi dhe Abdush Demiri, realizuan takim me ambasadorin e Gjermanisë në Shkup, Thomas Norbert Gerberich.

Temë diskutimi në këtë takim të rëndësishëm ishte aktualiteti politikë në vend dhe kontributi i Lëvizjes BESA në proceset e rëndësishme për Maqedoninë, siç janë: Marrëveshja në mes Greqisë dhe Maqedonisë për çështjen e emrit, reformat në gjyqësor dhe anëtarësimi i vendit në familjen e madhe Europiane. Ambasadori Gjerman z.Gerberich, përshëndeti qëndrimin e Lëvizjes BESA që ka për reformat në vend.

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami dhe ambasadori i Gjermanisë, Thomas Norbert Gerberich u dakorduan që takime të tilla do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

July 11, 2018

Struga Ekspres