Bilall Kasami takon ambasadoren kroate në Shkup
Maqedoni, Slider

Bilall Kasami takon ambasadoren kroate në Shkup

Kryetari i Lëvizjes BESA i shoqëruar nga deputetja Teuta Bilalli dhe nënkryetari, Kastriot Rexhepi realizuan takim me ambasadoren e Kroacisë në Shkup, znj.Danijela Barišic.

Në takim u bisedua për aktualitetin politikë në vend, proçeset e rëndësishme për vendin, marrëveshjen në mes Maqedonisë dhe Greqisë si dhe marrjen e ftesës për antarësim në NATO që është një hap shumë i rëndësishëm për rrugëtim të suksesshëm drejtë Europës.

Kryetari Kasami shprehu gadishmërinë e Lëvizjes BESA si parti opozitare për të kontribuar fuqishëm në zbatimin e plotë edhe të reformave në gjyqësor dhe pavarsimin e tij nga ndikimet politike që është njëra ndër kushtet për tu bërë pjesë e BE-së.

Të dyja palët u pajtuan për takime dhe komunikim të rregullt edhe në të ardhmen.

July 12, 2018

Struga Ekspres