Bilall Kasami në Strugë do takohet me Lulzim Bashën
Qyteti, Slider

Bilall Kasami në Strugë do takohet me Lulzim Bashën

Struga Ekspres mëson se nesër në Strugë do realizohet takim mes kreut të opozitës shqiptare në Maqedoni z.Bilall Kasami me kreun e opozitës së Shqipërisë ,z.Lulzim Basha në Strugë.

Nga burime te aferta me Kabinetin e kryetarit te PD mesojme se neser ne Strugë do realizohet nje takim me kreut te opozites ne shqiperi Lulzim Basha dhe liderit te opozites shqiptare ne Maqedoni Bilall Kasami.(Struga Ekspres)

September 14, 2018

Struga Ekspres