BILALL KASAMI: LËVIZJA BESA GJITHMONË DO TË JETË GARDIAN I SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË
Maqedoni, Slider

BILALL KASAMI: LËVIZJA BESA GJITHMONË DO TË JETË GARDIAN I SHQIPTARËVE TË MAQEDONISË

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, në një intervistë dhënë për Klan Macedonia, ndër tjerash theksoi se: Lëvizja Besa ka qenë dhe do të vazhdoi të mbete gardiani i shqiptarëve në maqedoni, këtë e ka treguar edhe në të kaluar, dhe këtë do ta tregoj çdoherë që shqiptarë do të kenë nevojë.

Kasami, poashtu tha se: Edhe tani kur të zgjedhur e popullit duhet të vendosin për marrëveshjen me Greqinë, Lëvizja Besa, do të kërkoj ashtu siç e ka bërë të ditur edhe gjatë fushatës së referendumit, se do të kërkoj që 20 % në kushtetutën e maqedonisë, të ndryshohet dhe të zëvendësohet me shqiptarë dhe gjuhë shqipe.

October 4, 2018

Struga Ekspres