Besmir Limani, strugani që bëhet pjesë e këngës së re kushtuar festës së Flamurit (VIDEO)
Kulturë, Slider

Besmir Limani, strugani që bëhet pjesë e këngës së re kushtuar festës së Flamurit (VIDEO)

Tashmë duket se është bërë e zakontë në tregun muzikor, që në ditë të veçanta dhe festash si kjo e 28 nëntorit, të publikohen këngë me tematikë patriotike.

Një e tillë erdhi edhe në ditën e sotme, teksa Nimon Mushkolaj ka bërë krijimin e tij: “Jemi shqipet kuq e zi”. Në këtë video dallohen lehtësisht edhe grupimi i tifozëve të Kombëtares, TKZ, e më në veçanti Besmir Limani. Ky i fundit njihet edhe si fytyrë shqiponja,ndërsa e kemi shpeshherë në stadiumet kur luan Shqipëria, brenda dhe në transfertë.

Një proces ky i fundit që i merr orë të tëra tifozit në fjalë, ashtu siç ai do të shprehej për “Shqiperia.ch” përpara disa kohësh. Megjithatë për t’i ardhur në shërbim të kuqezinjve, më mirë mund t’i quajmë sekonda. Në thelbin e kësaj kënge mbetet bashkimi dhe unfikimi i të gjitha trevave shqiptare, në një të vetme. /Shqiperia.ch/

November 28, 2018

Struga Ekspres