Bariu 12 vjeçar që ruan delet për 100 euro në muaj për të ushqyer familjen
Rajoni, Slider

Bariu 12 vjeçar që ruan delet për 100 euro në muaj për të ushqyer familjen

Është 12-vjeç dhe gjendet i vetëm në bjeshket më të thella në fshatin Restelicë, duke u kujdes për delet.

Djaloshi me origjinë nga fshati Borje/Kukës, punon i vetëm dhe paguhet vetëm 100 euro në muaj dhe paratë i përdor për t’u kujdesur për familjen e tij.

Realiteti i festimit: “Dita Botërore e të Rinjëve” Shqipëri 2018”, shkruan fotografi kosovar Blerim Bytyçi.

August 15, 2018

Struga Ekspres