Avokati nga Struga Ardian Demiri bashkon fëmijën më nënën në Durrës
Opinion, Slider

Avokati nga Struga Ardian Demiri bashkon fëmijën më nënën në Durrës

Sot bëra një vizitë mikut tim të ri e të vockël – Jasmin dhe familjes të tij në fshatin Bago komuna e Durresit R.e Shqipërisë.
Ky djalosh 8 vjeçar dhe istoria e tij e dhimbshme e cila në fund përfundoi shkëlqyeshëm për të, është arsyeja shtesë që më bën ta dashuroj edhe më shumë profesionin e avokatit dhe të besoj vërtet që profesioni i avokatit mbi të gjitha është profesion fisnik.
Pas 8 viteve jetë në fshatin Llazhan Komuna e Dollnenit Maqedoni, Jasmini u këthye tek mamaja e tij biologjike në fshtin Bago Komuna e Durrësit,ku më tej do e vazhdojë jetën me njerëzit e tij të afërt që e duan shumë.
Puna jonë mbaroi.
Unë vetëm mund ti uroj mikut tim të vockël Jasmin shumë shëndet dhe fat më tej në jetë.

Avokat Ardian Demiri

Përcjellë Struga Ekspres

January 12, 2019

Struga Ekspres