Askush nuk duhet të frikësohet nga Bashkimi i Shqiptarëve!
Opinion, Slider

Askush nuk duhet të frikësohet nga Bashkimi i Shqiptarëve!

Askush nuk duhet të ketë arsye për frikë nga bashkimi i shqiptarëve sepse pikërisht bashkimi ynë dmth korigjim i padrejtësive historike dhe paqe stabile afatëgjate në Gadishullin tonë ilirik ( ballkanik )

Është e drejta jonë e ligjshme natyrale kombëtare për bashkim sepse të huajt fuqitë e mëdha për hesap fqinjëve gjakatar na ndan na copëtuan na bënë mure gjaku mes nesh .

Kur vendet tjera ku e ku më të mëdha me territor popullsi se ne paskan të drejtë bashkimi atëherë pse ne nuk mundemi !?

Europa dhe bota duhet ta dinë se pa zgjidhjen e drejtë të çeshtjës shqiptare nuk mund flitet për paqe as pajtim mes popujsh .

Ne nuk do pajtohemi me askënd se keq nuk i kemi berë askujt sepse gjithmonë kemi zhvilluar lufta të drejta mbrojtese kunder armiqeve tanë të shumtë rreth e rrotull.

Europa dhe bota duhet ti gëzohen bashkimit tonë , edhe ashtu paqen e brishtë po e ruajmë ne në këtë rajon të trazuar .

Aspiratat tona nuk mund ti ndal askush për bashkim kombëtar .

Erald Selca

September 13, 2018

Struga Ekspres