Artan Dika: Ne nuk veprojmë si popull, në këtë mënyrë është ulur çmimi i interesave shqiptare në tregun politik (VIDEO)
Maqedoni, Slider

Artan Dika: Ne nuk veprojmë si popull, në këtë mënyrë është ulur çmimi i interesave shqiptare në tregun politik (VIDEO)

Njohësi i rrethanave politike në vend, Artan Dika, në intervistën e tij dhënë për Lajm TV ka folur për Marrëveshjen e Greqisë me Maqedoninë, perspektivën e shqiptarëve, rolin politik të shqiptarëve në ekzekutiv, si dhe për obstruksionet e presidentit të shtetit Gjorge Ivanov, në vendimin e tij për të mos e nënshkruar Ligjin për përdrorimin e gjuhëve dhe Marrëveshjen me Greqinë.

July 4, 2018

Struga Ekspres