Arrestohet një polic, rreh keq gruan e tij dhe e lë pa vetëdije
Maqedoni, Slider

Arrestohet një polic, rreh keq gruan e tij dhe e lë pa vetëdije

Të martën rreth orës 20 e 30 minuta në Kumanovë, në shtëpinë e tij familjare, personi V.T. (polic) i cili ka qenë i dehur ka filluar konflikt verbal me bashkëshorten e tij N.T. (31).
Më pas ai e ka sulmuar fizikisht bashkëshorten, e cila ka humbur vetëdijen, njofton MPB. V.T. është arrestuar, me ç’rast i është marrë revolja zyrtare me dy karikatorë dhe 30 plumba.

Lidhur me këtë rast, menjëherë është informuar edhe Sektori për kontroll të brendshëm dhe standarde profesionale pranë MPB-së.

January 31, 2018

Struga Ekspres