Albërie Hadërgjonaj: Dua një djalë të ri!
Showbiz, Slider

Albërie Hadërgjonaj: Dua një djalë të ri!

Rikthimi i Albërie Hadërgjonaj në Shqipëri për klipin e saj më të ri “Leje, Leje” u shoqërua edhe me intervistën.

Në intervistën e saj për Top Show Magazine, ajo rrëfeu për ish-bashkëshortin e saj dhe marrëdhënien me të.

Ama, në Thumb Albëria e ka tejkaluar këtë dhe ka folur për një bashkëshort të ardhshëm.

E pyetur nëse do ta vishte fustanin e bardhë, këngëtarja përgjigjet: “Nëse vjen dikush që ja vlen, pse jo”.

Më pas, e pyetur nga Andi nëse e partnerin e saj e do të ri apo në moshë, Albëria përgjigjet: “Unë e dua të mirë fort… domethëne të ri!”.

Kështu që, nëse dikush i ka mbetur në mendje Albëria, të vrapojë.

June 25, 2018

Struga Ekspres