7 vjet burg për shpëtimtarin e Ziadin Selës
Maqedoni, Slider

7 vjet burg për shpëtimtarin e Ziadin Selës


Me gjithsej 214 vite burg për 17 të akuzuarit që kanë mbetur, nga 33 gjithsej më parë për dhunën në Parlament më 27 prill të vitit 2017, të njohur në opinion si “27 prilli”. Rastin e udhëhoqi gjykatësja Dobrilla Kacarska, ndërsa përfaqësuese e akuzës ishte prokurorja Vilma Ruskovska.

Me këtë rast, Mitko Çavkov, ish-drejtori i Byrosë për Siguri Publike, i cili u dënua me 18 vjet burg, Dushko Lazarov me 15 vite burg Goran Gjoshevski-Levi me 15, Mitko Peshov 15, Oliver Popovski 13, Munir Pepiq 15, Abdulfeta Alimi 7, Oliver Radullov 13,

Jane Çento 15, Igor Jug 12, Aleksandar Vasilevski-Ninxha 8, Nikolla Mitrevski-Kolo 15, Mlladen Dodevski 12, Gorançe Angelovski 12, Vllatko Trajkovski 15 dhe Uillijam Mihajlovski 14. Igor Durlovski ndërkohë është liruar nga aktakuza.

March 15, 2019

Struga Ekspres