57 vjeçarit nga Struga i digjet punëtoria
Qyteti, Slider

57 vjeçarit nga Struga i digjet punëtoria

Më 31 maj 2018 në orën 16.30 në Strugë,në rrugën “Marks Engels” për arsye të pashpjegueshme, shpërtheu një zjarr në një punëtori të përpunimit të metaleve në zotërim të një 57 vjecari.
Nga zjarri, u dogjën mjete dhe matriale të ndryshme si dhe konstruksioni çatisë . Zjarri u lokalizua nga zjarrfikësit e Strugës. Një inspektim është bërë në vendngjarje. – informojnë nga policia e Strugës.

June 1, 2018

Struga Ekspres